Vi kan salg

og salgsprosessen

Salg er en av de viktigste faktorene for enhver bedrift, og ingen selskaper ville lykkes uten at dyktige selgere hadde omsatt deres tjenester og produkter i kroner og øre. Vi får med andre ord hjulet til å rulle.

Det eksisterer mange bedrifter i Norge med gode produkter, løsninger og tjenester.

Mange av disse bedriftene har solid kompetanse og er ofte «produktspesialister» med solid kunnskap om sine løsninger eller tjenester. Dette kan være store merkevarer til små nyetablerte bedrifter. Begge har for øvrig en ting til felles: de trenger nye kunder for å overleve og for å tjene penger.

For å overleve trenger man inntekter, og for å øke sine inntekter trenger man nye kunder og for å skaffe nye kunder må man både mestre og kunne utføre faget salg.

Ett nyetablert designbyrå kan f.eks. være svært gode på sitt fag, men må kanskje delegere bort økonomien til regnskapsføreren og anskaffelse av nye kunder til et salgsbyrå for å kunne holde fokus på sin kjernevirksomhet.

Det hjelper dessverre ikke med gode produkter eller tjenester dersom man ikke får solgt varen, og det er her vi kommer inn med vår salgskompetanse.

Vi ønsker å hjelpe våre kunder med salgsprosessen slik at kunden kan fokusere på sin kjernevirksomhet, mens vi bistår kunden med å anskaffe nye kunder

© 2024 Activo Sales AS. Org. 932 334 631. Stadionveien 21, 4632 Kr.sand.